Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dimecres, 21 d’agost del 2013

Serrans panegals a la brasa.




Ingredients.

2 serrans panegals.  (300 gr. cada un)
1 tomàquet cor de bou.
1 pebrot vermell.
oli d’oliva verge
sal i pebre.

Elaboració:

Talleu el pebrot a tires llargues,  partiu el tomàquet del llarg i ho poseu tot plegat a la brasa.
Netegeu els panegals, els feu un parell de talls al llom, els saleu i empebreu i els poseu a coure a la brasa..
Quan tot plegat estigui cuit, poseu sal al pebrot i al tomàquet, ho poseu tot junt en un plat i ho amaniu amb un bon raig d’oli.

Vins: Terra Remota Camino, 11. Rosat.  Terra Remota. D.O. Empordà. (12,00 €)

          Macizo, 11. Blanc. Vins del Massís. D.O. Catalunya. (16,00 €)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada