Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dilluns, 23 de setembre del 2013

Bledes amb panses i pinyols


Ingredients per a 2 persones.

½  kg  de bledes tendres.
1 gra d'all
50 g de pinyons
50 g de panses de Màlaga sense cues
sal
oli d’oliva verge

Preparació

Es renten bé les bledes, i es tallen els troncs a tires, es posen les bledes a  bullir amb aigua i una mica de sal durant 15 minuts i s'escorren bé.
En una paella s'hi posa oli, i quan és ben calent s'hi afegeix un all i s'enrosseix, després es treu i es llença, s'hi posen els pinyons i, quan agafen color, s'hi tiren les panses que haurem tingut en remull amb aigua calenta durant mitja hora.
Al cap d’un parell de minuts, s’aboquen les bledes a la paella. Es fregeix tot a foc lent i es rectifica de sal.

Vins: Alsina & Sardà. Muscat de llàgrima, 11. Rosat. D.O. Penedès. (5,00 €)
          Vilarnau Pinot Noir, 11. Rosat. Castell de Vilarnau. D.O. Penedès (6,00 €)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada