Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

divendres, 6 de setembre del 2013

Espatlletes de conill amb verdures a la brasa.


Ingredients (per a 2 persones)

6 espatlletes de conill
1 ceba tendra
½ pebrot vermell
½  albergínia
oli d'oliva d'Espolla.
sal i pebre.

Elaboració.

Quan la brasa estigui a punt saleu les espatlletes  i les poseu a la brasa amb un rajolí d’oli juntament amb les verdures tallades
Un cop tot plegat estigui cuit ho emplateu, saleu les verdures,  empebreu les espatlletes  i ho amaniu amb un bon raig d’oli.

Vins: Sàtirs negre, 05.  Negre.  Celler Arché Pagès. D.O. Empordà. (9,50 €)
         Castell de les Pinyeres, 08. Negre. Celler el Masroig. D.O. Montsant. (7,50 €)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada