Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dilluns, 2 de setembre del 2013

Bleu d'Auvergne amb codonyat.



Ingredients.

Formatge  Bleu d'Auvergne
Codonyat de sucre de canya.


Elaboració..

Aquestes postres no poden ser més senzilles..
Només cal que el Bleu i el codonyat siguin de bona qualitat.
Telleu un tall Bleu d'Auvergne i un tall de codonyat i els poseu al plat. Els heu de menjar barrejats.

Vins: Cerro Añón,  05. Negre. Bodegas Olarra. D.O. (9,50 €)
          Marqués de Reinosa, 2006. Negre. D.O. Rioja.  (9.00 €)

1 comentari:

  1. Hola, Salvi,
    Moltes felicitats per el teu espai, aquest blog i la teva feina:))
    Salutacions,
    fina

    ResponElimina