Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dimecres, 26 de desembre del 2012

Bacallà melba




El "Bacallà melba" és una recepta del Sito Manzano, cuiner del Restaurant Nu de Girona i bon amic meu.

 Ingredients:

una bona peça de morro de bacallà.
1 ceba de Figueres.
2 grans d'all.
12 olives kalamata.
1 grapadet de pinyons.
alfàbrega fresca.
mel.
oli d'oliva verge de la Cooperativa d'Espolla.


Preparació:

Fregiu el morro de bacallà enfarinat i reserveu-lo.
Sofregiu la ceba i els alls ben picats..
Afegiu-hi a continuació les olives kalamata sense pinyol i els pinyons... Remeneu una mica.
A continuació hi poseu l'alfàbrega picada i un parell de cullerades de mel... Remeneu-ho bé i deixeu-ho coure tot plegat uns cinc minuts...
Poseu el bacallà en un plat i al damunt la melba...  I ja el podeu servir...

Vi: Amic Clos d’Agon, 11. Negre. Clos d’Agon-Mas Gil. (13 €)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada