Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

divendres, 28 de desembre del 2012

Fetuccini arrissats all Alfredo



Ingredients (per a 4 persones)

350 gr. de fetuccini arrissats.
30 gr.  de mantega,
100 gr de formatge parmesa.
250 cc de crema de llet,
2 rovells d'ou
nou moscada ratllada
pebre negre mòlt..
sal

Preparació.

Poseu els fetuccini a bullir en aigua abundant amb oli, sal i dues fulles de llorer, fins que quedin al "dente" i els poseu a escórrer..
En una paella gran hi poseu la mantega, la crema de llet, nou moscada ratllada i el pebre negre molt.... i deixeu reduir una mica...
Quan hagi reduit, hi afegiu la pasta cuita, els rovells d'ou i el formatge ratllat..
Barregeu-ho tot ben barrejat durant un parell de minuts, i ja està. 

Vi.  Mareny. Blanc. Espelt Viticultors. (6,65 €)

3 comentaris:

  1. I on tens el gadget de seguidors????... quan el posis et seguire!!! jejejej
    Magnific blog i magnifica recepta!!!
    Ptns i Salut!!!
    Lourdes.

    ResponElimina
  2. Ja he posat et gadget de seguidors....
    Gràcies...

    ResponElimina
  3. Davant de tanta bellesa he entrat a veure la recepta!!!!

    ResponElimina