Blog de les receptes recollides per Salvi Jacomet, hereu de Cal Calciner de Roses.

dimarts, 21 de maig del 2013

L’Ensaladilla de la Clarita.





La Clarita ha estat durant molts anys la mestressa i  la cuinera del Bar-Restaurant “La Sirena” de Roses. Ara ja està jubilada i porta el bar una altra empresa, mantenint els plats i la tradició de “La Sirena”. Les cuineres actuals són la Montse i la Tis Núñez. Les dues tapes reines de “La Sirena” són els calamars a la romana i l’ensaladilla de la Clarita. L’Albert Adrià, és un fan incondicional de l’ensaladilla de la Clarita, segons el seu parer, la millor ensaladilla del món.



Ingredients.

400 gr. de patates red pontiac.
1 llauna de tonyina Massó.
100 g d’olives farcides La Española.
1 pebrot escalivat.
2 cullerades de maionesa Hellmann’s.

Elaboració.

Es bullen les patates amb pela. Es deixen refredar, es pelen i es tallen a daus.
Es picolen les olives farcides i el pebrot escalivat. S’esmicola la tonyina.
Es posen tots els ingredients en un plat fondo, s’hi afegeix la maionesa, i es barreja tot ben barrejat..
S’acompanya amb uns crostonets de pa.

Vins: Gramona Font Jui Xarel·lo, 11. Blanc. Gramona. D.O. Penedés. (11,00 €)

            Circe, 11. Blanc. Avelino Vegas. D.O. Rueda. (9,50 €)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada